NAIOA.comNAIOA.comNAIOA.com
 Create an Account
 

  
NAIOA Impala Forums :: View topic - Service side detection system sensor location
GarageGarage    1/4 Mile Table1/4 Mile Table    Forum FAQForum FAQ    SearchSearch    UsergroupsUsergroups   MedalsMedals
MemberlistMemberlist   ProfileProfile    Watched TopicsWatched Topics    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

Service side detection system sensor location

 
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2014+ General Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
winty03
Dedicated
Dedicated


Joined: Sep 28, 2007
Posts: 341
Posts per day: 0.09
Location: SW Minnesota

2009 Chevrolet Impala


PostPosted: Sat Jan 21, 2017 3:44 pm    Post subject:  Service side detection system sensor location Reply with quote

Good morning everyone,

I am getting a service side detection system notice. I have 42k on my 14 impala and dealership said ......out of warranty. They said/diagnosed it as failed right front sensor and quoted me 490$ for replacement. They gave me part number 23133813....I found the 2 rear sensors, but cannot locate the front 2. Does anyone have acces to a service manual or know where and how to get to them??

Thanks!!
Back to top
View user's profile Send private message
bigdog60
Resident
Resident
Gold Contributor (Amount: 1) Gold Contributor


Joined: Jan 27, 2009
Posts: 799
Posts per day: 0.25


2005 Chevrolet Impala


PostPosted: Sat Jan 21, 2017 9:57 pm    Post subject:   Reply with quote

Can only find the rear one also...Not much help to ya Crying or Very sad

_________________
Married men live longer than single men do, but married men are a lot more willing to die...
Back to top
View user's profile Send private message
winty03
Dedicated
Dedicated


Joined: Sep 28, 2007
Posts: 341
Posts per day: 0.09
Location: SW Minnesota

2009 Chevrolet Impala


PostPosted: Sat Jan 21, 2017 10:51 pm    Post subject:   Reply with quote

It seems to be the rear ones. I pulled both sides and swapped them and the working "alert in mirror" moved with module. Which I moved back the light again moved. So pretty sure my passenger rear bumper blind spot module is bad. I did notice last couple of weeks it was flicking and staying on after the car was shut off. Ordered a used working one. Someone said the modules are VIN specific....hopefully not because I bought a used module to test.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2014+ General Discussion All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. Comments and posts are property of the poster. All other content is © 2008 by the NAIOA.


Use of this site constitutes agreement with the NAIOA Terms of Service (TOS)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Server Local Time: December 17, 2017, 6:00:59 am
Page Generation: 0.09 Seconds ( SQL 21:102 in 0.00 Seconds )