NAIOA.comNAIOA.comNAIOA.com
 Create an Account
 

  
NAIOA Impala Forums :: View topic - Security light on all the time when starting
GarageGarage    1/4 Mile Table1/4 Mile Table    Forum FAQForum FAQ    SearchSearch    UsergroupsUsergroups   MedalsMedals
MemberlistMemberlist   ProfileProfile    Watched TopicsWatched Topics    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

Security light on all the time when starting

 
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 General Impala Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gutsandgutters
Cadet
Cadet


Joined: Jan 10, 2013
Posts: 67
Posts per day: 0.04


2005 Chevrolet Impala


PostPosted: Sun May 11, 2014 10:20 am    Post subject:  Security light on all the time when starting Reply with quote

my Security light is on all the time after taking the lock cylinder out to try to get it working (it's not turning well after using a new key i had made)
my car starts unlike most people i've heard of.

can't do a relearn because it does start, and i can unplug the lock cylinder completely and it still starts.

my understanding is that it should not start without being plugged in.
i tried the resistor bypass trick with a 620ohm resistor that i have.
Back to top
View user's profile Send private message
Impala_03
Resident
Resident


Joined: Feb 07, 2013
Posts: 599
Posts per day: 0.36


2003 Chevrolet Impala


PostPosted: Sun May 11, 2014 9:05 pm    Post subject:  Re: Security light on all the time when starting Reply with quote

Gutsandgutters wrote:
my Security light is on all the time after taking the lock cylinder out to try to get it working (it's not turning well after using a new key i had made)
my car starts unlike most people i've heard of.

can't do a relearn because it does start, and i can unplug the lock cylinder completely and it still starts.

my understanding is that it should not start without being plugged in.
i tried the resistor bypass trick with a 620ohm resistor that i have.



My security like comes on occasionally . with the engine going Rolling Eyes

sucks when your security takes a day off.



Only time it would not start is when I started it a few times in a short amount of time. Then I was locked out for 1/2 hour.

The car played dead.


Last edited by Impala_03 on Sun May 11, 2014 9:09 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Gutsandgutters
Cadet
Cadet


Joined: Jan 10, 2013
Posts: 67
Posts per day: 0.04


2005 Chevrolet Impala


PostPosted: Sun May 11, 2014 9:06 pm    Post subject:   Reply with quote

So I found out that the battery must have been low enough that it did weird things because after I put a charger on it everything has been fine
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 General Impala Discussion All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. Comments and posts are property of the poster. All other content is © 2008 by the NAIOA.


Use of this site constitutes agreement with the NAIOA Terms of Service (TOS)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Server Local Time: August 19, 2017, 2:34:27 am
Page Generation: 0.08 Seconds ( SQL 21:101 in 0.00 Seconds )