NAIOA.comNAIOA.comNAIOA.com
 Create an Account
 

  
NAIOA Impala Forums :: View topic - Both Fans Running with A/C on?
GarageGarage    1/4 Mile Table1/4 Mile Table    Forum FAQForum FAQ    SearchSearch    UsergroupsUsergroups   MedalsMedals
MemberlistMemberlist   ProfileProfile    Watched TopicsWatched Topics    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

Both Fans Running with A/C on?

 
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> Problems with my car!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
EdK
Cadet
Cadet


Joined: Nov 22, 2006
Posts: 71
Posts per day: 0.02
Location: Central Ohio

2006 Chevrolet Impala


PostPosted: Wed Aug 07, 2013 4:14 pm    Post subject:  Both Fans Running with A/C on? Reply with quote

The A/C on our 06 Impala isn't blowing cold enough... especially in traffic. I checked today (85*) after highway driving, then idling in the garage and only the driver side radiator fan was running. A/C was on recirculate. Freon pressure on low side seems about right when I checked it out.
Hint? A couple times the A/C shut down in traffic... high pressure because of one fan?
Help!
Back to top
View user's profile Send private message
ScottMPala
Member Level
Member Level
Gold Contributor (Amount: 1) Gold Contributor


Joined: Jan 05, 2008
Posts: 1744
Posts per day: 0.49
Location: Mid West

2003 Chevrolet Impala
2004 Chevrolet Impala


PostPosted: Thu Aug 08, 2013 12:35 pm    Post subject:  Re: Both Fans Running with A/C on? Reply with quote

EdK wrote:
The A/C on our 06 Impala isn't blowing cold enough... especially in traffic. I checked today (85*) after highway driving, then idling in the garage and only the driver side radiator fan was running. A/C was on recirculate. Freon pressure on low side seems about right when I checked it out.
Hint? A couple times the A/C shut down in traffic... high pressure because of one fan?
Help!


Have the system evaq'd. No way to properly tell what your system pressure is with an external gauge.

_________________
Back to top
View user's profile Send private message
EdK
Cadet
Cadet


Joined: Nov 22, 2006
Posts: 71
Posts per day: 0.02
Location: Central Ohio

2006 Chevrolet Impala


PostPosted: Thu Aug 08, 2013 2:19 pm    Post subject:  Relay Reply with quote

It was a bad relay.
Razz
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> Problems with my car! All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. Comments and posts are property of the poster. All other content is © 2008 by the NAIOA.


Use of this site constitutes agreement with the NAIOA Terms of Service (TOS)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Server Local Time: September 21, 2017, 12:25:47 pm
Page Generation: 0.11 Seconds ( SQL 21:103 in 0.00 Seconds )