NAIOA.comNAIOA.comNAIOA.com
 Create an Account
 

  
NAIOA Impala Forums :: View topic - 1 hi-beam bulb not working
GarageGarage    1/4 Mile Table1/4 Mile Table    Forum FAQForum FAQ    SearchSearch    UsergroupsUsergroups   MedalsMedals
MemberlistMemberlist   ProfileProfile    Watched TopicsWatched Topics    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

1 hi-beam bulb not working

 
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> Problems with my car!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
guinnessfan
Dedicated
Dedicated
Bronze Contributor (Amount: 1) Bronze Contributor


Joined: Jan 13, 2008
Posts: 330
Posts per day: 0.09
Location: Three Mile Island, PA

2001 Chevrolet Impala
2004 Buick Rendezvous


PostPosted: Mon Jan 21, 2013 9:28 pm    Post subject:  1 hi-beam bulb not working Reply with quote

My bulbs all work (tested) but my 1 hi-beam bulb will not light. Could a faulty multifunction switch cause only 1 bulb to not work ?
Back to top
View user's profile Send private message
Pitch Black SS
NAIOA Owner / Founder
NAIOA Administrator
NAIOA Administrator


Joined: Mar 08, 2004
Posts: 12756
Posts per day: 2.58
Location: Tullahoma, TN

2004 Chevrolet Impala
1982 Chevrolet Malibu
2007 Chrysler 300C
1986 Chevrolet Monte Carlo


PostPosted: Mon Jan 21, 2013 9:54 pm    Post subject:   Reply with quote

prob a faulty relay, each side has its own

_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
guinnessfan
Dedicated
Dedicated
Bronze Contributor (Amount: 1) Bronze Contributor


Joined: Jan 13, 2008
Posts: 330
Posts per day: 0.09
Location: Three Mile Island, PA

2001 Chevrolet Impala
2004 Buick Rendezvous


PostPosted: Mon Jan 21, 2013 10:28 pm    Post subject:   Reply with quote

ok...where might that be located ?
Back to top
View user's profile Send private message
Pitch Black SS
NAIOA Owner / Founder
NAIOA Administrator
NAIOA Administrator


Joined: Mar 08, 2004
Posts: 12756
Posts per day: 2.58
Location: Tullahoma, TN

2004 Chevrolet Impala
1982 Chevrolet Malibu
2007 Chrysler 300C
1986 Chevrolet Monte Carlo


PostPosted: Tue Jan 22, 2013 11:45 am    Post subject:   Reply with quote

guinnessfan wrote:
ok...where might that be located ?


underhood fuse box, cant tell you exactly where, but they are labeled

_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
guinnessfan
Dedicated
Dedicated
Bronze Contributor (Amount: 1) Bronze Contributor


Joined: Jan 13, 2008
Posts: 330
Posts per day: 0.09
Location: Three Mile Island, PA

2001 Chevrolet Impala
2004 Buick Rendezvous


PostPosted: Tue Jan 22, 2013 4:59 pm    Post subject:   Reply with quote

Awesome...thanks for the info.
Back to top
View user's profile Send private message
guinnessfan
Dedicated
Dedicated
Bronze Contributor (Amount: 1) Bronze Contributor


Joined: Jan 13, 2008
Posts: 330
Posts per day: 0.09
Location: Three Mile Island, PA

2001 Chevrolet Impala
2004 Buick Rendezvous


PostPosted: Sun Jan 27, 2013 10:22 am    Post subject:   Reply with quote

Checked the fuses...they are fine. Now what ?
Back to top
View user's profile Send private message
98ss
Uber
Uber


Joined: Jun 06, 2009
Posts: 817
Posts per day: 0.27
Location: Ann Arbor

2002 Chevrolet Impala
2011 Chevrolet Silverado


PostPosted: Sun Jan 27, 2013 10:37 am    Post subject:   Reply with quote

guinnessfan wrote:
Checked the fuses...they are fine. Now what ?


Relays are different than fuses. They are the black boxes or grey boxes inside of the fuse box. Like he said, there are two relays, 1 for each headlight, switch the right and left relay and see if the other headlight that was not working previously is now working, and the one that was working is not.
Back to top
View user's profile Send private message
guinnessfan
Dedicated
Dedicated
Bronze Contributor (Amount: 1) Bronze Contributor


Joined: Jan 13, 2008
Posts: 330
Posts per day: 0.09
Location: Three Mile Island, PA

2001 Chevrolet Impala
2004 Buick Rendezvous


PostPosted: Sun Jan 27, 2013 11:37 pm    Post subject:   Reply with quote

Yea buddy. That was the problem. My dumbass tried to bend the one pin down to disable the DRLs. It actually worked for a while, and I forgot I did it. After a while, the one light simply stopped working. Thanks for the replies.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> Problems with my car! All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. Comments and posts are property of the poster. All other content is © 2008 by the NAIOA.


Use of this site constitutes agreement with the NAIOA Terms of Service (TOS)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Server Local Time: September 20, 2017, 10:10:31 pm
Page Generation: 0.11 Seconds ( SQL 31:128 in 0.01 Seconds )