NAIOA.comNAIOA.comNAIOA.com
 Create an Account
 

  
NAIOA Impala Forums :: View topic - Problem on my 2000 GP
GarageGarage    1/4 Mile Table1/4 Mile Table    Forum FAQForum FAQ    SearchSearch    UsergroupsUsergroups   MedalsMedals
MemberlistMemberlist   ProfileProfile    Watched TopicsWatched Topics    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

Problem on my 2000 GP

 
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 Engine, Exhaust and Transmission
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Deezul_AwT
Dedicated
Dedicated
Bronze Contributor (Amount: 1) Bronze Contributor


Joined: Jul 14, 2007
Posts: 359
Posts per day: 0.1
Location: Cumming, GA

2004 Chevrolet Impala


PostPosted: Mon Sep 26, 2011 9:34 pm    Post subject:  Problem on my 2000 GP Reply with quote

Forgive me for asking a Grand Prix question here Laughing , but I like to see if anyone here has had a problem on my 2000 Grand Prix. At around 2000 or so RPMs when going uphill, the engine will start hesitating and the RPMS will bounce between 2000 and 2400 RPMs. If I give the car some gas it goes away. It almost always happens on inclines, and only occasionally on level pavement when I accelerate. Any ideas on what it could be? The plugs only have about 20k, and I'm not getting any SES lights. The car has 159k miles, so it might just be age. But if it's a simple fix, or an easy to replace part, I'll do it.

_________________
2016 Ford Fusion Titanium Energi. Still trying to figure out what I can do with it...

2006 Mercury Mariner Hybrid. K&N Air filter. Can't do much else on a hybrid.

Totaled 9/19/2016 - 2004 Impala SS, Performance Car - ZZP ECM 1.0, 3.4" Pulley, K&N Cold Air Intake, TOG Headers, Random Technology Hi-Flow Cat, SLP Power-Flo Cat-Back Exhaust, Autolite 104s, PRJ Performance Ignition wires, GMPP Handling Kit
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 Engine, Exhaust and Transmission All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. Comments and posts are property of the poster. All other content is © 2008 by the NAIOA.


Use of this site constitutes agreement with the NAIOA Terms of Service (TOS)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Server Local Time: September 22, 2017, 1:49:34 pm
Page Generation: 0.08 Seconds ( SQL 17:98 in 0.00 Seconds )