NAIOA.comNAIOA.comNAIOA.com
 Create an Account
 

  
NAIOA Impala Forums :: View topic - No Xm radio after Nav install
GarageGarage    1/4 Mile Table1/4 Mile Table    Forum FAQForum FAQ    SearchSearch    UsergroupsUsergroups   MedalsMedals
MemberlistMemberlist   ProfileProfile    Watched TopicsWatched Topics    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

No Xm radio after Nav install

 
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 Audio / Video Club
View previous topic :: View next topic  
Author Message
2004indyss
Newbie
Newbie


Joined: Jan 19, 2006
Posts: 14
Posts per day: 0
Location: NW OHIO

2004 Chevrolet Impala


PostPosted: Sun Sep 25, 2011 6:50 pm    Post subject:  No Xm radio after Nav install Reply with quote

I have a 2004 SS indy edition. everything is stock. I have factory XM radio. I recently installed the non-lux tnr800 nav radio. The radio was built as a 2004 Trailblazer. Everyting on the radio works as it should except the xm band. The digital radio was setup successfully under the tech 2. When the radio is on i do not get my XM band. When I check for fault codes w/ the tech 2 under the "digital radio" I get a U1000 class 2 communication malfunction. So evidently the xm tuner and the nav radio are not communicating? Anyone have any ideas?
I do have unlimited access to a tech 2 tool.

Thanks,
Jason
Back to top
View user's profile Send private message
bbengineer
NAIOA Owner / Webmaster
NAIOA Administrator
NAIOA Administrator


Joined: Jun 01, 2005
Posts: 9496
Posts per day: 2.08
Location: NJ

2004 Chevrolet Impala
1998 Chevrolet Corvette
2007 Chevrolet Tahoe
2008 Subaru Impreza
1970 Chevrolet Chevelle


PostPosted: Sun Sep 25, 2011 8:54 pm    Post subject:   Reply with quote

PM replied

BBEngineer

_________________

Decisions...Decisions...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
2004indyss
Newbie
Newbie


Joined: Jan 19, 2006
Posts: 14
Posts per day: 0
Location: NW OHIO

2004 Chevrolet Impala


PostPosted: Sun Sep 25, 2011 9:40 pm    Post subject:   Reply with quote

thanks for the help BBEngineer. Will try to reinstall digital radio receiver with the tech 2 tool one more time.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 Audio / Video Club All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. Comments and posts are property of the poster. All other content is © 2008 by the NAIOA.


Use of this site constitutes agreement with the NAIOA Terms of Service (TOS)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Server Local Time: November 20, 2017, 1:56:20 am
Page Generation: 0.10 Seconds ( SQL 21:105 in 0.01 Seconds )