NAIOA.comNAIOA.comNAIOA.com
 Create an Account
 

  
NAIOA Impala Forums :: View topic - Dead battery test code question
GarageGarage    1/4 Mile Table1/4 Mile Table    Forum FAQForum FAQ    SearchSearch    UsergroupsUsergroups   MedalsMedals
MemberlistMemberlist   ProfileProfile    Watched TopicsWatched Topics    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

Dead battery test code question

 
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> Problems with my car!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Opusnbill7
Newbie
Newbie


Joined: Aug 28, 2009
Posts: 24
Posts per day: 0.01
Location: Nebraska

2009 Chevrolet Impala


PostPosted: Thu Aug 04, 2011 10:30 pm    Post subject:  Dead battery test code question Reply with quote

Had the battery go bad in my 2009 Impala yesterday. When they tested it, they said it failed with test code KHQ7K-XVD4G. Anyone know what that means? I was just curious what part of the test it failed or how exactly it failed, and the tech was swamped so I didn't want to bug him... Anyone?
Back to top
View user's profile Send private message
blacknome
Dedicated
Dedicated


Joined: Apr 24, 2006
Posts: 417
Posts per day: 0.1
Location: Toronto Canada

2003 Chevrolet Impala
2003 Chevrolet Astro
1984 Chevrolet Monte Carlo


PostPosted: Fri Aug 05, 2011 9:51 am    Post subject:   Reply with quote

don't know what the code is but most batteries fail the Cold Cranking Amps test when older
Back to top
View user's profile Send private message
Opusnbill7
Newbie
Newbie


Joined: Aug 28, 2009
Posts: 24
Posts per day: 0.01
Location: Nebraska

2009 Chevrolet Impala


PostPosted: Fri Aug 05, 2011 1:18 pm    Post subject:   Reply with quote

Yeah this one wouldn't crank. Started fine right before, stopped for a min. Came out and lights, etc still worked but no crank. Just a slight "whirr" and then "click". Oh, well...just was curious...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> Problems with my car! All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. Comments and posts are property of the poster. All other content is © 2008 by the NAIOA.


Use of this site constitutes agreement with the NAIOA Terms of Service (TOS)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Server Local Time: November 19, 2017, 9:45:49 pm
Page Generation: 0.08 Seconds ( SQL 21:103 in 0.01 Seconds )