NAIOA.comNAIOA.comNAIOA.com
 Create an Account
 

  
NAIOA Impala Forums :: View topic - Stereo Problem
GarageGarage    1/4 Mile Table1/4 Mile Table    Forum FAQForum FAQ    SearchSearch    UsergroupsUsergroups   MedalsMedals
MemberlistMemberlist   ProfileProfile    Watched TopicsWatched Topics    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

Stereo Problem

 
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> Problems with my car!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RCNitro
Cadet
Cadet


Joined: Aug 14, 2008
Posts: 76
Posts per day: 0.02
Location: Atlantic Canada

2000 Chevrolet Impala
2008 Chevrolet Impala


PostPosted: Fri Jul 22, 2011 8:16 pm    Post subject:  Stereo Problem Reply with quote

I noticed today when I got in and fired up the tunes that the front door speakers weren't working (or were so quiet I couldn't tell that they were), and the door chimes and blinkers were so faint that I couldn't hear them over passing traffic.

It fixed itself when I got back in to drive home after a hop across town to pick up an oil filter for my new motorcycle, but they were on the fritz again after a coffee stop. They came back on for a second or two, then went out again.

The rear speakers and the tiny ones in the A-pillars are still working fine.

If it was just one speaker, I'd suspect a bad connection, but for it to be both I'm assuming it's a bigger problem than that.

Any suggestions?

_________________
'08 Impala LS - 3.5L
'05 Kawasaki ZZR600
Back to top
View user's profile Send private message
Pitch Black SS
NAIOA Owner / Founder
NAIOA Administrator
NAIOA Administrator


Joined: Mar 08, 2004
Posts: 12756
Posts per day: 2.55
Location: Tullahoma, TN

2004 Chevrolet Impala
1982 Chevrolet Malibu
2007 Chrysler 300C
1986 Chevrolet Monte Carlo


PostPosted: Sat Jul 23, 2011 3:19 pm    Post subject:   Reply with quote

is everything audio related in the car stock? or do you have any aftermarket components installed?

_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
RCNitro
Cadet
Cadet


Joined: Aug 14, 2008
Posts: 76
Posts per day: 0.02
Location: Atlantic Canada

2000 Chevrolet Impala
2008 Chevrolet Impala


PostPosted: Sat Jul 23, 2011 5:30 pm    Post subject:   Reply with quote

As far as I know... I haven't done anything, and the previous (and original) owners were in their 70's, so I doubt they changed anything.

_________________
'08 Impala LS - 3.5L
'05 Kawasaki ZZR600
Back to top
View user's profile Send private message
RCNitro
Cadet
Cadet


Joined: Aug 14, 2008
Posts: 76
Posts per day: 0.02
Location: Atlantic Canada

2000 Chevrolet Impala
2008 Chevrolet Impala


PostPosted: Wed Jul 27, 2011 3:28 pm    Post subject:   Reply with quote

I've noticed that it only seems to happen when it's raining or recently rained...

Not every time it rains, but it's never done it when it's warm and sunny either.

_________________
'08 Impala LS - 3.5L
'05 Kawasaki ZZR600
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> Problems with my car! All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. Comments and posts are property of the poster. All other content is © 2008 by the NAIOA.


Use of this site constitutes agreement with the NAIOA Terms of Service (TOS)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Server Local Time: November 19, 2017, 8:07:14 am
Page Generation: 0.12 Seconds ( SQL 23:109 in 0.01 Seconds )