NAIOA.comNAIOA.comNAIOA.com
 Create an Account
 

  
NAIOA Impala Forums :: View topic - Car wouldn't start (Update: Started after one hour sitting)
GarageGarage    1/4 Mile Table1/4 Mile Table    Forum FAQForum FAQ    SearchSearch    UsergroupsUsergroups   MedalsMedals
MemberlistMemberlist   ProfileProfile    Watched TopicsWatched Topics    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

Car wouldn't start (Update: Started after one hour sitting)

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 General Impala Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
shengang1203
Forum Regular
Forum Regular


Joined: Feb 10, 2006
Posts: 248
Posts per day: 0.06


2002 Chevrolet Impala
2002 Saturn S-Series


PostPosted: Wed Apr 27, 2011 4:46 pm    Post subject:  Car wouldn't start (Update: Started after one hour sitting) Reply with quote

The day before yesterday, the car would not start, I could hear the cranking sound though. After it sitting for one hour, the car started normally. No lights, no codes.

Any idea of what was the problem? Bad fuel pressure regulator or anything else?

I have been having the "security" problem for a long time. But after 10 mins of waiting, it would start. This time I did not see the "security" light was on. Also this time is different that there is cranking sound.

Thanks.

 !  Please do not create more than 1 thread for a topic

_________________
2002 Chevy Impala Base, 3.4L V6, Black
153k+
Back to top
View user's profile Send private message
Killr68
Forum Regular
Forum Regular
Silver Contributor (Amount: 1) Silver Contributor


Joined: Apr 08, 2009
Posts: 260
Posts per day: 0.09
Location: Huntsville, AL

2000 Chevrolet Impala


PostPosted: Wed Apr 27, 2011 4:56 pm    Post subject:   Reply with quote

I've developed a similar problem. It'll crank but won't start. It worked fine after I disconnected the battery for a couple minutes, so I'm inclined to think its electrical. Other than that I have no idea.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 General Impala Discussion All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. Comments and posts are property of the poster. All other content is © 2008 by the NAIOA.


Use of this site constitutes agreement with the NAIOA Terms of Service (TOS)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Server Local Time: August 21, 2017, 1:44:22 am
Page Generation: 0.09 Seconds ( SQL 19:101 in 0.00 Seconds )