NAIOA.comNAIOA.comNAIOA.com
 Create an Account
 

  
NAIOA Impala Forums :: View topic - Key Fob stopped working
GarageGarage    1/4 Mile Table1/4 Mile Table    Forum FAQForum FAQ    SearchSearch    UsergroupsUsergroups   MedalsMedals
MemberlistMemberlist   ProfileProfile    Watched TopicsWatched Topics    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

Key Fob stopped working

 
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 General Impala Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jnibbs24
Uber
Uber


Joined: May 26, 2009
Posts: 869
Posts per day: 0.28
Location: Seattle

2003 Chevrolet Impala


PostPosted: Sat May 15, 2010 1:04 pm    Post subject:  Key Fob stopped working Reply with quote

the night i went to go inside and hit the alarm it worked. then the next morning i woke up and my daughter was playing with my keys, then i look over after a few seconds and she has the key fob in her mouth. i take it from her and just wipe it off. (not very much saliva Smile ) so then i go out to my car to unlock it and nothing happens, im like mother F*****. so then i open it up and its a lil saliva residue inside. so i wipe it off put it back together no big deal. still nothing? tried a new battery, when put new battery in, i held lock unlock for 7 sec. nothing.. so is some how the circuit board fried. or is it by luck of the draw a fuse is bad? and where would i check the fuse? under hood or in cabin?

Thanks!

_________________
Back to top
View user's profile Send private message
07ImpalaLS
Forum Regular
Forum Regular


Joined: Apr 26, 2010
Posts: 140
Posts per day: 0.05
Location: Lockport, New York


PostPosted: Sat May 15, 2010 1:11 pm    Post subject:   Reply with quote

not sure about a fuse for that but check the owners manual. Also the circuit board could maybe be fried however I have dropped my cell phones in water or gotten them wet and after a while or them just drying out and not being used they work again Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
IffyG
NAIOA Moderator
NAIOA Moderator
Silver Contributor (Amount: 1) Silver Contributor


Joined: May 19, 2007
Posts: 13731
Posts per day: 3.6
Location: Nashville, TN

2002 Chevrolet Monte Carlo
1998 Oldsmobile Intrigue
2009 Chevrolet Malibu


PostPosted: Sat May 15, 2010 1:25 pm    Post subject:   Reply with quote

It's possible that when you cleaned it out you broke off one of the connectors for the battery. I had to solder one of my fobs back together after I removed a battery with too much vigor.

_________________
helldorado wrote:
GLWTGFY. Big Thumbs Up

Dan wrote:
Protip: If you don't know what you're doing, don't do it.


d
Back to top
View user's profile Send private message
Jnibbs24
Uber
Uber


Joined: May 26, 2009
Posts: 869
Posts per day: 0.28
Location: Seattle

2003 Chevrolet Impala


PostPosted: Sat May 15, 2010 2:28 pm    Post subject:   Reply with quote

i dont think so i cleaned it off with my hand, and then with a small lil towel. but something happened so idk.. Sad



I let it air dry for a few hrs today, and then i just RE-Programed it. and wamboozle, it works! Smile...

_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 General Impala Discussion All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. Comments and posts are property of the poster. All other content is © 2008 by the NAIOA.


Use of this site constitutes agreement with the NAIOA Terms of Service (TOS)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Server Local Time: October 22, 2017, 4:10:45 pm
Page Generation: 0.09 Seconds ( SQL 23:105 in 0.00 Seconds )