NAIOA.comNAIOA.comNAIOA.com
 Create an Account
 

  
NAIOA Impala Forums :: View topic - Radiator Fan settings?
GarageGarage    1/4 Mile Table1/4 Mile Table    Forum FAQForum FAQ    SearchSearch    UsergroupsUsergroups   MedalsMedals
MemberlistMemberlist   ProfileProfile    Watched TopicsWatched Topics    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages    Log inLog in 

Radiator Fan settings?

 
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 General Impala Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
foxmulder
Forum Regular
Forum Regular


Joined: May 30, 2004
Posts: 253
Posts per day: 0.05
Location: Houston, Texas

2000 Chevrolet Impala


PostPosted: Fri Mar 12, 2010 10:41 am    Post subject:  Radiator Fan settings? Reply with quote

While adding r134a to my system i noticed only ONE fan turns on...and only for a min or so. Should one be continously on? I've never seen the right one(closest to the battery) turn on. I bought a new one once the original started squeeling and never noticed. THanks.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
CaStylin
Master Level
Master Level


Joined: Aug 11, 2004
Posts: 3416
Posts per day: 0.7
Location: Sugar Land, Texas

2003 Chevrolet Impala
2003 Chevrolet Impala


PostPosted: Fri Mar 12, 2010 11:29 am    Post subject:   Reply with quote

IIRC, one (the larger on) is always on... if your a/c is on or the cars temp hits 180* the second fan turns on

PS... fox, come to the Houston meet this weekend... we will be at the track tonight and likely going paint balling tomorrow

link to the thread
http://www.naioa.com/v2/module.....022#525022

_________________
2003 Impala - L26 engine, T61 Turbo, Intercooler, Plog, Elec water pump, much, much more.
1968 Impala - 327 engine, more to come soon
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
EastLA
Forum Regular
Forum Regular


Joined: May 27, 2009
Posts: 193
Posts per day: 0.06
Location: East Los Angeles,California


PostPosted: Fri Mar 12, 2010 3:45 pm    Post subject:   Reply with quote

im having the similar problem. i dont know when my fans r supposed to turn on. i just put in a new radiator n new hd fans. i have a 2003 3.4L. n but on fans come on at the same time on low speed at the blue n both on high speed at the pink. is something wrong with my settings or something?
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NAIOA Impala Forums Forum Index -> 2000-2005 General Impala Discussion All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. Comments and posts are property of the poster. All other content is © 2008 by the NAIOA.


Use of this site constitutes agreement with the NAIOA Terms of Service (TOS)


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Server Local Time: December 16, 2017, 3:13:30 am
Page Generation: 0.08 Seconds ( SQL 21:101 in 0.00 Seconds )